Onze missie

Soles biedt een unieke aanpak voor het kopen van inlegzolen. Soles maakt het proces snel en eenvoudig. Dankzij de nauwe samenwerking met partnerpodologen, kan Soles garanderen dat klanten altijd de beste zorg en comfort krijgen. Bovendien zijn de producten van Soles ontworpen voor betaalbare prijzen, zodat iedereen de kans krijgt om problemen op te lossen zonder dat dit ten koste gaat van de portemonnee. Kortom, als u op zoek bent naar comfortabele zolen die betaalbaar zijn, dan is Soles de perfecte keuze.

Het Verhaal van Soles

Het Verhaal van Soles:

Het verhaal begint met Jean-Baptiste die op zoek is naar steunzolen om zijn voetproblemen op te lossen. Hij wordt doorverwezen naar talloze specialisten en moet overbodige tests ondergaan. Het proces duurt lang en is inefficiënt.

Het Ideale Plaatje

Maart 2022: Jean-Baptiste wordt geïnspireerd door zijn zoektocht naar steunzolen en komt op het idee om het proces te vereenvoudigen en te verbeteren. Hij besluit om zijn eigen bedrijf te starten.

Onderzoek

Jean-Baptiste begint met onderzoek naar leveranciers en start met het uitvoeren van tests op de producten die hij overweegt te gebruiken.

Schets van het Soles logo

Testen, testen en testen

Jean-Baptiste interviewt zijn doelgroep en test zijn producten bij winkels en experts. Hij wil zeker zijn van de kwaliteit en effectiviteit van zijn producten.

Podoloog aan het werk - De echte voetexpert

De laatste loodjes

Na maanden van hard werk en uitgebreid onderzoek, lanceert Jean-Baptiste Soles. Soles is ontworpen om het comfort van de gebruiker te verbeteren en voetproblemen snel en betaalbaar op te lossen.

Zolen van Soles dat is kiezen voor kwaliteit

Lancering

Soles gaat van start en Jean-Baptiste blijft zich inzetten om zijn bedrijf verder uit te bouwen. Hij wil van Soles een gevestigde waarde maken die zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid.

Uitbreiding

Bert Leroy joint Soles

Bert Leroy komt Soles versterken. Dankzij zijn ervaring op het gebied van B2B sales zal Bert verantwoordelijk zijn voor de B2B sales van Soles.

Pijnlijke voeten - Last van voeten

De voordelen van

Op maat gemaakte zolen ten opzichte van standaard zolen

Op maat gemaakte zolen zijn beter dan standaard zolen omdat ze specifiek aangepast zijn aan de unieke vormen, maten en gewichtsverdeling van de voet van de drager. Hierdoor bieden ze meer comfort, ondersteuning en stabiliteit, waardoor de kans op vermoeidheid en blessures verminderd wordt. Standaard zolen zijn vaak één maat en kunnen daarom niet aan de individuele behoeften van de drager voldoen, wat leidt tot oncomfortabele en onstabiele pasvormen.

Handige info

Indien de zolen niet aan uw verwachtingen voldoen, adviseren wij u om met onze zolen naar een podoloog of andere expert te gaan. Zo kunnen onze zolen nog perfect van pas komen om een indicatie te geven aan de podoloog/therapeut zodat zij het probleem kunnen verhelpen. Indien u naar een van onze partnerpraktijken gaat, kunnen zij onze zolen ook aanpassen, dit aan een voordelig tarief.

Partner:

Skikk
skikk-orthopedie.be
2 praktijken regio: De Vlaamse Kempen

---

Indien dit niet de oplossing is waar u naar op zoek bent. Omdat de afstand naar een van onze partners bijvoorbeeld te ver is. Laat ons dan samen kijken naar een andere oplossing. Vul daarvoor het klachtenformulier in en wij helpen u zo snel mogelijk verder.