B2B

Welkom bij Soles, het bedrijf dat streeft naar comfortabele voeten voor iedereen! Wij bieden unieke zolen aan, die speciaal zijn ontwikkeld door podologen om de perfecte pasvorm en ondersteuning te bieden. Maar daar houdt het niet op, bij Soles willen we namelijk samenwerken met winkels die onze producten aanbieden. Dit betekent dat wij uw winkel graag willen voorzien van onze fitting-pakketten deze nemen de klanten mee naar huis.

Het verkopen van onze zolen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. U hoeft alleen de fitting-pakketten te stockeren en wij doen de rest. Dit betekent dat de klant de schuimdoos naar ons opstuurt en dat wij de verdere opvolging doen. Onze zolen zijn speciaal aangepast aan de individuele voeten van de klanten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over ongeschikte maten of klachten over het product.

Maar dat is niet alles, wij nemen ook de overbodige fitting-pakketten die niet verkocht zouden zijn graag terug. Dit maakt de samenwerking met Soles een win-winsituatie.

Dus, waar wacht u nog op? Maak deel uit van onze groeiende start-up en bied uw klanten de ondersteuning die ze verdienen! Bij Soles geloven we dat iedereen het recht heeft op comfortabele voeten, laten we samen dit doel bereiken.

Contactformulier

Vragen? Offerte? Opmerkingen?

Niet gevonden wat u zocht in onze FAQ? Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk. Voor een nog sneller antwoord, gebruik onze chatknop rechtsonderaan de pagina.